4.6. PODRYBNICKÉ CHUTNÁNÍ - Velká degustační akce 200 vín, vinaři, pohoda

Nová vína - blíží se to!

W. Reichardt:
Ročník 2016 se stává realitou. Už tento pátek (21. října) bude Werner Reichardt lahvovat svůj muškát žlutý. O týden později by pak měl přijít na řadu veltlín a vlašák. Pokusím se dovézt Vám vína už na nejbližší plánované ochutnávky, tedy na Vinnou 1. sobotu a následnou pražskou degustaci.
 
DSCF1415Frassinelli (Prosecco):
Už je hotovo. Sklizeň začala odrůdou Manzoni Bianco a přes prosecco pokračovala až ke cabernetu a merlotu. "Přivítali bysme trochu víc vláhy v srpnu, ale celkově jsme určitě spokojeni," Pochvalovala si Roberta Frassinelli (na obrázku) v půli září.
 
M. Wolf (13.10.):
"Pořád ještě sklízíme. Dneška začínáme s nejlepšími ryzlinky, čeká nás Auslese. To zabere týden a pak se vrhneme na merlot a cabernet. Posledních 8 týdnů bylo perfektních! K tomu jsme čerstvě obhájili Státní čestné uznání a navrch získali 7 zlatých medailí."
 
T. Schenk (10.10.)
"My už máme sklizeň za sebou a je to velká úleva. Letos se nám konečně podařilo dosáhnout na trochu větší výnos, takže snad nebuedeme mít zase v srpnu vyprodáno... :-) Myslím, že první vína by mohla být připravená začátkem prosince."
 
budeme průběžně doplňovat...

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení