DEGUSTACE: PRAHA 24.4.2018 OD 19.00 * 7.4. BAR PODRYBNÍK U LITOMYŠLE - REZERVUJTE SI MÍSTA

Nová vína - blíží se to!

W. Reichardt:
Ročník 2016 se stává realitou. Už tento pátek (21. října) bude Werner Reichardt lahvovat svůj muškát žlutý. O týden později by pak měl přijít na řadu veltlín a vlašák. Pokusím se dovézt Vám vína už na nejbližší plánované ochutnávky, tedy na Vinnou 1. sobotu a následnou pražskou degustaci.
 
DSCF1415Frassinelli (Prosecco):
Už je hotovo. Sklizeň začala odrůdou Manzoni Bianco a přes prosecco pokračovala až ke cabernetu a merlotu. "Přivítali bysme trochu víc vláhy v srpnu, ale celkově jsme určitě spokojeni," Pochvalovala si Roberta Frassinelli (na obrázku) v půli září.
 
M. Wolf (13.10.):
"Pořád ještě sklízíme. Dneška začínáme s nejlepšími ryzlinky, čeká nás Auslese. To zabere týden a pak se vrhneme na merlot a cabernet. Posledních 8 týdnů bylo perfektních! K tomu jsme čerstvě obhájili Státní čestné uznání a navrch získali 7 zlatých medailí."
 
T. Schenk (10.10.)
"My už máme sklizeň za sebou a je to velká úleva. Letos se nám konečně podařilo dosáhnout na trochu větší výnos, takže snad nebuedeme mít zase v srpnu vyprodáno... :-) Myslím, že první vína by mohla být připravená začátkem prosince."
 
budeme průběžně doplňovat...

 

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.